Vitalbix Tiny Horse Treats makupaloja voidaan myös turvallisesti antaa hevosille ja poneille, joilla on aineenvaihduntaongelmia, kaviokuume, EMS, PPID, PSSM tai kesäihottuma. Jos hevosellasi on metabolisia ongelmia ja / tai ylipainoa suosittelemme että makupaloja annetaan korkeintaan 25 kappaletta päivässä.
Vitalbix Tiny Horse Treats on täynnä terveellisiä ainesosia, kuten timoteita, pellavansiemeniä, sikurinmassaa, porkkanaa ja kamomillaa, jotka sisältävät luonnollisesti vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuote ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja.
Vitalbix Tiny Horse Treats makupalat sisältää vain 4% tärkkelystä ja 4% sokeria (sokerit vain luonnollisista ainesosista, ei lisättyjä sokereita, kuten melassia). Jos hevosellasi on metabolisia ongelmia ja / tai ylipainoa suosittelemme että makupaloja annetaan korkeintaan 25 kappaletta päivässä.

Olen ollut todella tyytyväinen Vitalbixin rehuihin! Kilpahevoseni Jarl on käyttänyt Vitalbixin rehuja kesästä 2018 asti. On tosi hyvä että Daily Completea ei tarvitse syöttää kovin suurta määrää saadakseen kaiken tarvittavan, varsinkin kun alkuperäisrotuiselle hevoselle heinässäkin on jo helposti liian paljon energiaa. Hammastarkastuksessakin todettiin että rehua ja hammaskiveä kertyy huomattavasti vähemmän suuhun kuin aikaisemmin. Käytän Jarlin ruokinnassa Daily Completen lisäksi NutriMashia, jonka avulla saan Jarlin juomaan hyvin myös kilpailupaikalla.

Jarl rakastaa Vitalbixin terveellisiä makupaloja!

Veera Sirén - Jarl frá MiðFossum

Kiinnostuin Vitalbix rehusarjasta, koska kilpahevosellani  oli ongelmia aineenvaihdunnassa, sekä suorituskyky oli epätasaista. Olin etsinyt ratkaisua hyvinvoinnin parantamiseen jo jonkin aikaa. Tasapainoinen ruokinta oli haastavaa, koska tärkkelys- ja sokeripitoiset rehut aiheuttivat “tukkoisuutta”. Kilpahevosena se tarvitsi kuitenkin energiaa suorittaakseen riittävän hyvällä tasolla.

Valitsin hevosilleni Vitalbix rehusarjan, koska haluan että kilpahevoseni ovat hyvinvoivia ja suorittavat tasaisesti. Lisäksi valintaani vaikutti suuresti Vitalbix rehusarjan pienet syöttömäärät. Vitalbix Active+ on valintani jokaiselle kilpahevoselleni, jonka ruokintaan voin vaikuttaa. Lisäksi käytän hevosten yksilöllisten tarpeiden mukaan Vitalbix NutriMash, Vitalbix Pure Luserne+, Vitalbix NutriMash ja Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E tuotteita.

Vitalbix Healthy Horse Treats makupalat ovat hevosten mielestä todella herkullisia! Kaikilta hevosiltani vahva suositus näille terveellisille makupaloille.

Mari Levänen

Palkitse hevosesi terveellisesti Vitalbix Healthy Horse Treats makupaloilla!

Horses love it!

RavintoaineMäärä (per kg)
Raakavalkuainen14%
Raakarasva8%
Raakakuitu23%
Raakatuhka7%
Sokeri4%
Tärkkelys4%
Kalsium5,5g
Fosfori4g
Magnesium2,5 g
Natrium0,4g