vitalbix-healthy-horse-treats-met-product-10-2016

Vitalbix Healthy Horse Treats makupaloja voidaan myös turvallisesti antaa hevosille ja poneille, joilla on aineenvaihdunta-ongelmia, kaviokuume, EMS, PPID, PSSM tai kesäihottuma. Onko sinun hevosellasi metabolisia ongelmia ja / tai ylipainoa? Suosittelemme että makupaloja annetaan korkeintaan 5-10 kappaletta päivässä.
Vitalbix Healthy Horse Treats on täynnä terveellisiä ainesosia, kuten sinimailasta, pellavansiemeniä, sikurinmassaa, juurikasmassaa, ruusunmarjaa, nokkosta ja fenkolia, jotka sisältävät luonnollisesti vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuote ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja.
Vitalbix Healthy Horse Treats sisältää vain 3% tärkkelystä ja 4% sokeria (sokerit vain luonnollisista ainesosista, ei lisättyjä sokereita, kuten melassia) ja niitä voidaan siis periaatteessa käyttää rajattomasti, jopa koulutuksessa. Jos kuitenkin tarvitset paljon herkkuja hevosesi koulutuksessa (kuten naksutinkoulutus), suosittelemme hyödyntämään Vitalbix Daily Complete-nappuloita palkkiona.

Olen ollut todella tyytyväinen Vitalbixin rehuihin! Kilpahevoseni Jarl on käyttänyt Vitalbixin rehuja kesästä 2018 asti. On tosi hyvä että Daily Completea ei tarvitse syöttää kovin suurta määrää saadakseen kaiken tarvittavan, varsinkin kun alkuperäisrotuiselle hevoselle heinässäkin on jo helposti liian paljon energiaa. Hammastarkastuksessakin todettiin että rehua ja hammaskiveä kertyy huomattavasti vähemmän suuhun kuin aikaisemmin. Käytän Jarlin ruokinnassa Daily Completen lisäksi NutriMashia, jonka avulla saan Jarlin juomaan hyvin myös kilpailupaikalla.

Jarl rakastaa Vitalbixin terveellisiä makupaloja!

Veera Sirén - Jarl frá MiðFossum

Palkitse hevosesi terveellisesti Vitalbix Healthy Horse Treats makupaloilla!

Horses love it!

Ravintoaine Määrä (per kg)
Raakavalkuainen 16%
Raakarasva 2,6%
Raakakuitu 22%
Raakatuhka 8,9%
Sokeri 4%
Tärkkelys 3%
Kalsium 16,8 g
Fosfori 8,9 g
Magnesium 2,5 g
Natrium 0,61 g
Lysiini 0,61 g
Jodi 0,07 mg
Rauta 409 mg
Kupari 12 mg
Sinkki 36 mg
Seleeni 0,42 mg