Vitalbix Healthy Horse Treats

//Vitalbix Healthy Horse Treats
Vitalbix Healthy Horse Treats 2018-01-28T21:28:30+00:00

vitalbix-healthy-horse-treats-met-product-10-2016

Vitalbix Healthy Horse Treats makupaloja voidaan myös turvallisesti antaa hevosille ja poneille, joilla on aineenvaihdunta-ongelmia, kaviokuume, EMS, PPID, PSSM tai kesäihottuma. Onko sinun hevosellasi metabolisia ongelmia ja / tai ylipainoa? Suosittelemme että makupaloja annetaan korkeintaan 5-10 kappaletta päivässä.
Vitalbix Healthy Horse Treats on täynnä terveellisiä ainesosia, kuten sinimailasta, pellavansiemeniä, sikurinmassaa, juurikasmassaa, ruusunmarjaa, nokkosta ja fenkolia, jotka sisältävät luonnollisesti vitamiineja ja kivennäisaineita. Tuote ei sisällä lisättyjä vitamiineja ja mineraaleja.
Vitalbix Healthy Horse Treats sisältää vain 3% tärkkelystä ja 4% sokeria (sokerit vain luonnollisista ainesosista, ei lisättyjä sokereita, kuten melassia) ja niitä voidaan siis periaatteessa käyttää rajattomasti, jopa koulutuksessa. Jos kuitenkin tarvitset paljon herkkuja hevosesi koulutuksessa (kuten naksutinkoulutus), suosittelemme hyödyntämään Vitalbix Daily Complete-nappuloita palkkiona.

Temperamenttinen tammani jännittyi ja kuumeni helposti. Aluksi aloin syöttämään Vitalbix Daily Completea ja Pure Lucerne+:saa. Halusin näiden lisäksi mysliä, jossa on vähän sokeria ja tärkkelystä. Kun Active+ tuli markkinoille, tilasin sitä heti. Yhdistän nyt nämä kolme tuotetta, enkä olisi osannut kuvitella millainen positiivinen vaikutus Vitalbix -rehuilla on hevoseeni. Hevoseni on luonnostaan energinen ja sai aikaisemmin liian paljon sokeria ja tärkkelystä.

Evy & Cita

Palkitse hevosesi terveellisesti Vitalbix Healthy Horse Treats makupaloilla!

Horses love it!

Ravintoaine Määrä (per kg)
Raakavalkuainen 16%
Raakarasva 2,6%
Raakakuitu 22%
Raakatuhka 8,9%
Sokeri 4%
Tärkkelys 3%
Kalsium 16,8 g
Fosfori 8,9 g
Magnesium 2,5 g
Natrium 0,61 g
Lysiini 0,61 g
Jodi 0,07 mg
Rauta 409 mg
Kupari 12 mg
Sinkki 36 mg
Seleeni 0,42 mg