Vitalbix Breed & Grow

Anna hevosellesi parhaat mahdolliset lähtökohdat Vitalbix Breed & Grow avulla! Vitalbix Breed & Grow on laadukas kuitupitoinen mysli, joka on koottu viimeisimpien ravitsemussuositusten mukaan tiineille tammoille, varsoille, nuorille hevosille ja oreille. Vitalbix Breed & Grow sisältää runsaasti kuituja, vähän tärkkelystä ja sokeria (alhainen glykeeminen indeksi) ja sisältää tasapainoisesti (oikea kalsium-fosfori suhde) hyvin imeytyviä vitamiineja, mineraaleja ja hivenaineita, kuten kuparia ja sinkkiä. Vitalbix Breed & Grow vapauttaa tasaisesti energiaa kuiduista ja rasvoista, tukee terveellistä ruoansulatusta ja pitää tiineenä olevat ja imettävät tammat hyvässä kunnossa. Vitalbix Breed & Grow edistää tervettä kasvua, tukee luiden, jänteiden ja nivelten kehittymistä ja vähentää kasvuongelmien riskiä, kuten OCD. * Pienempi riski verrattuna tärkkelys- ja sokeripitoisiin rehuihin.

Vitalbix Daily Complete

Vitalbix Daily Complete sisältää tasapainoisesti välttämättömiä ravintoaineita, kuten vitamiineja, mineraaleja, rasva- ja aminohappoja. Sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet hevosen hyvinvoinnille.

Vitalbix Daily Complete sopii harraste- ja urheiluhevosille. Vitalbix Daily Complete auttaa ehkäisemään terveyshaittoja ja on turvallinen valinta hevosille, joilla on ruoansulatus- ja aineenvaihduntaongelmia, kuten mahahaava, ähkyherkkyys, metabolinen oireyhtymä, kaviokuume, cushing, PSSM, HYPP tai kesäihottuma. Käytä Vitalbix Daily Completea täydentämään karkearehua sellaisenaan tai yhdistä muiden Vitalbix-tuotteiden kanssa tuomaan lisää energiaa, kuitua tai proteiinia.

Vitalbix Active+

Vitalbix Active+ on terveellinen kuitupitoinen mysli, jossa on alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus. Active+ sopii täydellisesti hevosille, jotka tarvitsevat lisää voimaa, energiaa ja kestävyyttä ilman rehun kuumentavaa vaikutusta. Vitalbix Active+ antaa hevoselle lisäenergiaa kuiduista (22%) ja rasvoista (8,5%), joista energia vapautuu hitaammin ja tasaisemmin. Alhaisen tärkkelys- ja sokeripitoisuuden ansiosta Vitalbix Active+ on turvallinen valinta hevosille, joilla on ruoansulatuskanavan tai aineenvaihdunnan ongelmia. Vitalbix Active+ takaa tasaisen suorituksen ja maitohappojen nopeamman vapautumisen lihaksistosta, estäen lihasjäykkyyksiä. Vitalbix Active+ on täysrehu, joka sisältää Vitalbix Daily Completen tavoin kaikki hevosen tarvitsemat vitamiinit ja mineraalit.

Vitalbix Active+ on täysrehu, jossa on suuri annos vitamiineja ja mineraaleja. Ruokintasuositus päivässä on noin 30% alhaisempi kuin tavallisissa urheiluhevosille tarkoitetuissa mysleissä. Korkealaatuinen tuote kohtuulliseen hintaan!

Vitalbix NutriMash

Vitalbix NutriMash on terveellinen, viljaton erikoisrehu, jossa on korkea kuitupitoisuus ja prebioottinen vaikutus. Vitalbix NutriMash edistää terveellistä suoliston toimintaa ja tukee immuunijärjestelmää. Vitalbix NutriMashissa on alhainen tärkkelys- ja sokeripitoisuus (yhteensä 8%). Vitalbix NutriMash on helposti sulavaa, joka tekee siitä turvallisen valinnan myös hevosille, joilla on ruoansulatus- tai aineenvaihduntaongelmia. Vitalbix NutriMash sisältää paljon B-vitamiineja, nopeuttaa toipumista rasituksen jälkeen ja vapauttaa hitaasti energiaa. Vitalbix NutriMash sisältää terveellisen sekoituksen nokkosta, fenkolin siemeniä ja kamomillaa tukemaan vastustuskykyä, vatsan toimintaa ja ruoansulatusta. Valmis viidessä minuutissa!

Vitalbix Pure Lucerne+

Vitalbix Pure Lucerne+ on puhdasta sinimailasta, johon on lisätty 3% pellavansiemenöljyä.
Ei sisällä melassia tai muita lisäaineita. Ravintorikkaassa Pure Lucerne+ on sekä karkeampia varsia että pehmeämpiä lehtiä. Vitalbix Pure Lucerne+ aktivoi pureskelua ja lisää syljen tuotantoa ja tukee terveellistä ruoansulatustoimintaa. Sinimailanen neutralisoi vatsahappoja ja sillä on positiivinen vaikutus mahahaavan ennaltaehkäisyssä ja tukihoidossa. Vitalbix Pure Lucerne+ sisältää suhteellisen korkean proteiinipitoisuuden laadukkailla aminohapoilla, jotka imeytyvät hyvin. Nämä aminohapot ovat välttämättömiä monille kehon prosesseille ja ovat tärkeitä lihasmassan rakentamiselle ja ylläpitämiselle. Tuloksena hyvä vastustuskyky, terve iho ja vahvat kaviot.

Vitalbix Healthy Horse Treats

Terveellisiä makupaloja, joissa on erittäin alhainen tärkkelys ja sokeripitoisuus (3% ja 4%).
Makupalat ovat täynnä terveellisiä ainesosia, kuten sinimailasta, pellavansiemeniä, sikurimassaa ja juurikasmassaa. Kaksi eri makua: ruusunmarja, nokkonen, fenkoli ja anis, kamomilla, ratamo. Ihanteellinen palkkio hevosellesi hyvästä suorituksesta. Healthy Horse Treats makupalat ovat turvallisia käyttää myös hevosille, joilla on aineenvaihdunta- ja ruuansulatusongelmia.

Hevoset rakastavat sitä!

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E

Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E sisältää noin 58% terveellisiä omega-3-rasvahappoja, joilla on anti-inflammatorinen tulehduksia vähentävä vaikutus sekä positiivinen vaikutus vastustuskykyyn ja yleiseen terveyteen. Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E on terveellinen lisärehu hevosille, joilla on rajallinen laidunmahdollisuus. Öljy vapauttaa hitaasti energiaa ja on turvallinen energianlähde urheiluhevosten lisäksi myös hevosille, joilla on aineenvaihduntaongelmia tai alipainoa.