Mari Levänen valitsi hevosilleen Vitalbix rehusarjan

Kiinnostuin Vitalbix rehusarjasta, koska kilpahevosellani Lululla oli ongelmia aineenvaihdunnassa, sekä Lulun suorituskyky oli epätasaista. Olin etsinyt ratkaisua Lulun hyvinvoinnin parantamiseen jo jonkin aikaa. Lulun tasapainoinen ruokinta oli haastavaa, koska tärkkelys- ja sokeripitoiset rehut aiheuttivat suolisto-ongelmia. Kilpahevosena se tarvitsi kuitenkin energiaa suorittaakseen riittävän hyvällä tasolla.

Valitsin hevosilleni Vitalbix rehusarjan, koska haluan että kilpahevoseni ovat hyvinvoivia ja suorittavat tasaisesti. Lisäksi valintaani vaikutti suuresti Vitalbix rehusarjan pienet syöttömäärät. Vitalbix Active+ on valintani jokaiselle kilpahevoselleni, jonka ruokintaan voin vaikuttaa. Lisäksi käytän hevosten yksilöllisten tarpeiden mukaan Vitalbix Pure Luserne+ ja Vitalbix Linseed Oil + Vitamin E tuotteita.

Vitalbix Healthy Horse Treats makupalat ovat hevosten mielestä todella herkullisia! Kaikilta hevosiltani vahva suositus näille terveellisille makupaloille.

Odotan innolla tulevaa kilpailukautta!

By | 2018-03-21T10:54:00+00:00 maaliskuu 21st, 2018|Blog|Kommentit pois päältä artikkelissa Mari Levänen valitsi hevosilleen Vitalbix rehusarjan